發新話題

混戰武鬥世紀 (任務二)

混戰武鬥世紀 (任務二)

混戰武鬥世紀 (任務二) (難度3星)

故事講述
公主"利亞" 受王命前往聖山神廟祈求,卻遇上大量魔物的攻擊, 護衛部隊只剩下護衛隊長(理沙.特普),幸好遇上路過的魔法傭兵工會的魔導士支援(可參考任務一http://www.minifigs.net/forum/viewthread.php?tid=36298&page=1&extra=#pid428432)

由於往聖山神廟的路途恐怕尚有魔物出現,故公主懇請魔導士一同前往, 果然路上再遇上大量魔物的攻擊,今次出現魔物的力量更強,未知公主她們能否抵擋得了

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

出戰條件: 自己(level 2 或以上) + 一名公會內的NPC角色(level 1)

失敗條件: 自己戰死 或 公主"利亞" 戰死

勝利條件: 敵魔物全滅 或  
                30mins後 自己及公主"利亞"未戰死

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
各玩家須預約時間,才可進行此任務
如想預約請回覆此post, 並留下時間 (戰鬥時間約30mins), 階時進入此post

可預約之時間為本星期日(2011年2月27日)下午
2:45 - 3:15 (地狱杀手, 戰士編號 0002 罗宾汗, NPC = N-02, 任務2)
3:30 - 4:00  
4:15 - 4:45

星期六日全日都係大陸
有冇得另約時間

2:00 - 2:30,NPC2啦

我星期曰唔得,星期六得唔得?

引用:
原帖由 地狱杀手 於 2011-2-24 13:10 發表
2:00 - 2:30,NPC2啦
人數少, 我暫時還記得各位的編號,
但為了較有系統化, 麻煩各位下次登記時, 記得寫明自己的編號

例如:

地狱杀手
編號 : 0002
預約時間 : 2:00 - 2:30
NPC : N-02

引用:
原帖由 Raphael 於 2011-2-24 13:07 發表
星期六日全日都係大陸
有冇得另約時間
引用:
原帖由 loklok 於 2011-2-24 17:36 發表
我星期曰唔得,星期六得唔得?
咁就too bad
下星期再看看

我一个怪物都冇杀,可唔可以低点难度啊

我星期六,曰早上都得,你O唔OK?

引用:
原帖由 地狱杀手 於 2011-2-25 12:41 發表
我一个怪物都冇杀,可唔可以低点难度啊
咁...你可以登記玩任務一

引用:
原帖由 loklok 於 2011-2-25 17:39 發表
我星期六,曰早上都得,你O唔OK?
sorry, not OK

發新話題