16 12
發新話題

[任務0001]-<<神域勇者團>> 開始

里奧: 今日叫大家黎,係因為最近各地局勢都唔係好穩定,我地係時候組成傭兵團

艾域: 冇問題

里奧: 好,但而家我想去揾多個人加入

里奧: 我地而家就起程去山區揾呢個人喇

佢地就起程去山區

利拿: 里奧,去山區係咪一定揾到佢架

里奧: 我識咗佢0甘耐,佢一定係到練功

佢地行咗一陣

里奧: 係前面喇

雲加: 里奥,好耐冇見,你揾我做乜

里奧: 我想你加入我地傭兵團

雲加: 我退出江湖咗好耐喇,想當年我.......(省略一千字)

里奧: 但而家各地局勢都唔係好穩定,我地係幫人架

里奧: 加入我地傭兵團仲好過你搞果D公益少年團喇

突然.....

女子: 救命呀

士兵: 你嗌破喉嚨,都冇人應你架喇

雲加: 停手

士兵: 可惡,兄弟上

雲加: 不堪一擊

女子: 多謝你呀,大俠

雲加: 呢到好危險,你快d落山喇

里奧: 你而家知局勢幾0甘唔穩定喇

雲加: 好,我決定加入你地

里奧: 好,我地個傭兵團一於改名叫神域勇者團喇

里奧: 我地要快d去柏斯島登記喇

里奧: 而家宣報神域勇者團正式成立,大佬,俾d掌聲黎聽吓喇

雲加: 冇人應wo.............

<<完>>

本帖最近評分記錄
  • ArzLan 人仔倉資產 +2 繼續努力,加油,耐心一點吧。 ... 2008-3-22 23:37

我拍手haha

引用:
原帖由 kkluk913 於 2008-3-21 14:19 發表
我拍手haha
里奧: 你係第一個支特我地ge人,多謝

佢地唔拍手,真係唔應該

[Raheem]
:呵、、呵、呵,又有新的傭兵團到了。這個看來真不錯!呵、呵

ps:加d磚先、、、又無磚、、、究竟你有無磚架、、又要後補、、

引用:
原帖由 ArzLan 於 2008-3-21 14:37 發表

[Raheem]:呵、、呵、呵,又有新的傭兵團到了。這個看來真不錯!呵、呵
ps:、、又無磚、、、究竟你有無磚架、、又要後補、、 ...
什麼又無磚,唔明???

引用:
原帖由 DC5_RC1000 於 2008-3-21 14:39 發表

什麼又無磚,唔明???
Raheem:呵、、係我手上d磚用哂了。暫時加唔到、、

又幾好喎!
加油!!!!

引用:
原帖由 HIN=] 於 2008-3-21 19:05 發表
又幾好喎!
加油!!!!
多謝讚賞

一直期待閣下既出現
終於等到啦XD!!!!
因為生命中存在了LEGO,所以成就了今天的我。

16 12
發新話題