發新話題

LEGO報告: 76037 Rhino & Sandman Super Villain Team-up

LEGO報告: 76037 Rhino & Sandman Super Villain Team-up

1. LEGO編號:76037 Rhino & Sandman Super Villain Team-up
2. 購買日期及地點:2015年6月18 及中環 Bricks CXXXX
3. 價錢:420
4. 人仔數目:4
5. 物品介紹: 4款人仔也是第一次出現,場都算大
6. 評分(5分為滿分)
好玩指數: 4(有多處有機關,人仔很美觀,犀牛機械人及沙人的手,設計很獨特)
抵玩指數: 4
靚件指數: 2(多TAN色件)
罕有指數: 1(周街都係)
7. 撰文者:mother1505
8 相片:

LEGO編號:76037 Rhino & Sandman Super Villain Team-up (盒面,中型盒)

LEGO編號:76037 Rhino & Sandman Super Villain Team-up (盒底)

3包件連說明書,比想像中多好多件!

4款人仔正面,本人覺得最靚IRON-SPIDER

4款人仔背面,4款背面也印有圖案

沙人SANDMAN連武器

全SET,多機關,吊臂可以放下石頭

沙人的手可捉住蜘蛛俠,設計精美

HEAD TO HEAD

配TAN色的底版,玩呢SET都不錯! 土遁
後記:
呢SET比較多相片影,可參考本人圖片集:
https://flic.kr/s/aHske9VGx7

本帖最近評分記錄
  • mythbot 人仔倉資產 +4 謝謝你的分享 2015-7-3 01:15
  • 豬古力 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2015-6-26 22:34
  • dvdliu 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2015-6-26 09:12
  • anakin 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2015-6-24 21:12
  • HOSIKYEUNG 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2015-6-24 16:18
  • Alywin 人仔倉資產 +4 謝謝你的分享 2015-6-24 00:57
  • dennisdom 人仔倉資產 +2 謝謝你的分享 2015-6-23 16:24
yipyip

回復 2# 的帖子

多謝鼓勵,不枉我專登買多支細射燈影LEGO,我會多為大家報告及分享!!!
yipyip

沙人做唔到電影入面個種霸道效果

發新話題