發新話題

大樹吧休憩閒聊區

【????】鳥兒先行探路,我再磨蹭多一會就走了。

「遊俠」克勞謝特:....雖然唔知咩事......但希望你....萬事小心........

「暗器使」撒卡曼:有咩需要幫忙可以搵我地,雖然唔知幫唔幫到

因為生命中存在了LEGO,所以成就了今天的我。

「聖潔法師」賽特拉:哎呀~~整鬼你囉,做咩醉到訓左係人地廚房到....

「護盾王子」謝西恩:(終於清醒)....呀...頭好痛呀...嗚嗚.....

(推開大門)

「聖潔法師」賽特拉:終於完成任務...唉...(心想:點解個心重係有d唔舒服...)晚餐時間到啦,斯利斯,唔該一客桂花魚

「暗器使」撒卡曼:(心想:真係好想親口問佢...但係...呢d野)我要沙薑雞唔該...

「護盾王子」謝西恩:哈哈哈哈,我之前發夢發到有一個同我差唔多咁可愛既男仔係到發癲要酒,未滿18歲唔可以飲酒嘛~真係呀~我要香蕉船~~范娃姐姐呢?我要送花比佢~

眾人:(心想:...果個咪係你lo...)

「遊俠」克勞謝特:....各位英雄...各路勢力開始掘起...萬事小心...由其之前果4個人.....我先去休息...再見...

(說完立即步出大樹吧)

「護盾王子」謝西恩:呵呵~早餐時間到啦~但係點解....得我一個既...?好似有d寂寞...嗯...係寂寞...真係呀,賽特拉又唔見人,撒卡哥哥又話要去咩咩胡夫個山寨睇下咩事,克勞哥哥一朝早唔見人好似變左例排菜咁,個個都咁鐘意留低我一個...算啦...早餐B要蘋果汁唔該~^^

「護盾王子」謝西恩:嗚嗚.....到深夜啦...重未有人黎接我...雖然旅館就係隔離...但係...但係天都黑啦...幾秒我都驚..嗚...唔係唔係...最恐怖既係...點解我份早餐重未黎既....?

引用:
原帖由 Zec 於 2008-3-8 08:12 PM 發表
我地兩兄弟對版主既獨裁、串咀、不公平做法感到非常不滿
宜家宣佈:
我地龍人兄弟團將永久退出傭兵工會,以表示抗議!
版主你點諗唔關我事
你鍾意既可以搵哂我地兄弟係呢區既Post出黎扣分、刪除!
仲有
你用明知故犯為理由扣 ...
閣下會唔會太過偏激呢?呢個係比大家係繁忙既都市生活輕鬆既地方
你見我地係到做所謂既[串咀],但係RPG遊戲唔會有呢d事發生咩?我好鐘意玩RPG遊戲,所以覺得一d問題都無,反而令人好開心好投入
唔通死板板咁樣講野先叫RPG?
所以我地呢到就係[模擬RPG]^^

另外件數唔夠我都覺得唔係一個理由,我自己數過自己既件
唔計一座城堡,我只有22個人仔同三十幾個散件再加幾架車仔,加上我連一部影相清既相機都無
但係至少整一整個背景,唔好鉛筆飯盒咩都出齊,另外重要諗一諗,簡介唔代表真係可以簡簡單單咁介紹
至少可以諗一下每個人既性格特點背景等等
________________________________________________________________________________

「護盾王子」謝西恩:嗯...好吵呀...做咩wo...我想等個早餐姐...等左兩晚都無...重要睇人地係到吵到無曬心機....好肚餓...算啦~轉餐,要一客香草龍利柳加芝士焗海蝦~甜品要香蕉船~飲品要...嗯...今日有咩好推介呀?^^呀...點解賽特拉三個重未返既...老京大哥哥...有無佢地消息...?

本帖最近評分記錄
  • ArzLan 人仔倉資產 +3 好,先天不足下,心思才是最大的力量。 ... 2008-3-9 02:34
  • 維記 人仔倉資產 +10 講得好, 越來越欣賞你, 呵呵~~~ 2008-3-9 00:49

引用:
原帖由 維記 於 2008-3-9 01:18 AM 發表

卡維特: "成日都係食....食.....食......就請你食蕉la.....呵呵呵呵~~~~"

迷之聲: "連奧菲倫王國的第一號人物都比你引到出黎.........呵 ...

「護盾王子」謝西恩:咁人地...人地早午晚都要食飯嫁嘛....嗚嗚....點解...我已經比賽特拉佢地掉低左....我...我....我...嗚嗚嗚嗚嗚嗚(賴地硬狀態狂喊中)....嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚嗚

旁邊眾人:哇...細路仔都整喊....

(砰一聲!大門被一股蠻力推開,害門也差點碎壞了)

[???]:哼...大人竟然派呢種任務比我...真無癮...傭兵工會,哈,就咁睇無一個似樣,點解大人要擔心d咁既野

[???]:算吧啦,係到留一陣...一陣就好,你(指住卡夫蓮)羅水比我

此時兩人的影子竟然開始說話

[???]:觀察...任務...必須做好...立即....

[兩人]:!!!!!了....了解...!!

卡夫蓮: 無水賣, 有水都唔賣俾你... ~ (無禮貌..哼 ~)

[???]:(小聲)觀察左成晚,除左員工唔洗理之外,得幾個閒人....一個喊到訓著既細路...不過好面善...另外重有一個帶隊羅住成堆蕪既人,呢兩個值得理下....

[???]:要杯水都要咁耐...哼...一陣就走....一陣

卡夫蓮: (你就慢慢等喇..呵呵...)

[???]:(小聲)大人...時間已經到,要走未?

[???]:...走...(步出門口時怒視在場所有人)

(砰一聲!大門再被一股蠻力推開,門好像壞了...)

發新話題