15 12
發新話題

Lego報告:8804人仔 第四彈~

Lego報告:8804人仔 第四彈~

1. LEGO報告: 8804
2. 購買日期及地點: 旺角
3. 價錢: 380
4. 人仔數目: 16個人仔
5. 物品介紹: 16個人仔&一堆新件?!

6. 評分(5分為滿分)
    好玩指數:?      (任你拿來配合砌場景)
    抵玩指數:5       (要是抽的話很難全中)
    靚件指數:4      (很多未見過的人仔配件)
    罕有指數:5       (聽說其中有隻人仔很難中)

7. 撰文者: Taki

今次是3月中就有齊了XD
人狼那隻...其實細看之下........
他的頭就是上一彈的精靈頭髮啊..............

本帖最近評分記錄
  • KENNY4 人仔倉資產 +5 謝謝你的分享 2011-4-2 12:18
  • haggar 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-3-31 22:47
  • 豬古力 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-3-31 18:47
  • maloneyee 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-3-31 14:45
  • samueljim 人仔倉資產 +2 謝謝你的分享 2011-3-31 14:08
  • 光鯨 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-3-31 10:58
  • sanpetiro 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-3-31 09:57

很喜歡這SET,全部都好好。
火麒麟『周身癮』

我就只有1-2個想要.....
難度我眼光有問題???!!!

出得太快喇~
已經無咩引頭去買~
無咩驚喜既人仔~沒一隻想必定要買的~
由賣到買,由買到狂買,更由狂買去到喪買,回到頭就是不買~

引用:
原帖由 光鯨 於 2011-3-31 10:58 發表
我就只有1-2個想要.....
難度我眼光有問題???!!!
唔只你眼光有問題, 就連我都有問題......

精靈頭髮隻耳出肉色我就買......

這人狼似狗多d....
日本妹好正
Catwoman: You don't owe these people anymore.You gave them everything...

Batman: Not everything.Not yet.

建議未買既會員去街舖選購,唔好去玩具反斗城,
前日我係荃灣反斗城問職員有冇返貨,
點知佢地回覆:返左貨,$21.9一隻,無得揀,
無得抽,你要幾多,只可以職員拎比你

本來想比錢抽2隻,但聽完佢地咁講,
冇抽,實在太無意思

對第四輯興趣不大,覺得第五輯較優勝。
自我介紹: Click here
My Brickshelf: Click here
公告:VIP會員可以在簽名中使用Discuz!代碼<<使用方法>>

引用:
原帖由 豬古力 於 2011-3-31 22:14 發表
建議未買既會員去街舖選購,唔好去玩具反斗城,
前日我係荃灣反斗城問職員有冇返貨,
點知佢地回覆:返左貨,$21.9一隻,無得揀,
無得抽,你要幾多,只可以職員拎比你

本來想比錢抽2隻,但聽完佢地咁講,
冇抽,實在太無意思 ...
其實連鎖玩具店都好難做..好似斗斗城甘就係第二套入得太多..到E家都仲有貨
之後佢又驚入得太多貨..令到第三輯好快賣晒
LEGO廠出得甘快..唔多唔少都玩死D玩具店...

15 12
發新話題