發新話題

LEGO報告: 5935 Island Hopper

LEGO報告: 5935 Island Hopper

1. LEGO報告: 5935
2. 購買日期及地點: 2000年左右 地點忘記了...
3. 價錢: 忘記...
4. 人仔數目: 1
5. 物品介紹: 水上飛機一輛, 翼龍一隻. 往下介紹w

6. 評分(5分為滿分)
    好玩指數:4 架飛機都ok大架, 可觀性好強   
    抵玩指數:4 不是大set也跟了一隻恐龍XD      
    靚件指數:5 翼龍很可愛      
    罕有指數:3 仲有人放      
7. 撰文者: 木兆

8. 相片
盒面, 長年封印了在紙箱內, 所以保存得頗為良好
不過無意中發現了, 呢盒冇左system 個字既!?@@

盒底, 除了有另外的砌法之外, 還有故事跟ww
因應不同的故事情節變成另一種交通公具w

catalog一張

說明書一本

頁尾還有 另外砌法 的教學XD

生物: 女性機司 和 翼龍 一隻XD

比較特別的件
背包, 攝影機, 盒帶
盒帶上的隊長看似快被吃似的. 不過依然很冷靜XD

組裝開始!!!w

花了20分鐘左右完成了w

機翼可以摺曲, 行走水上應該會方便些XD

必要時還可以把機翼解體XD

駕駛倉, 都好寬敞
坐了機區還可以多放一部攝影機

機尾的倉庫, 連大大個背包也可以放下w

報告完畢, 多謝觀看

本帖最近評分記錄
  • 光鯨 人仔倉資產 +4 謝謝你的分享 2011-4-4 10:52
  • maloneyee 人仔倉資產 +4 謝謝你的分享 2011-4-4 09:47
  • Alywin 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-4-3 12:23
  • 草上飛 人仔倉資產 +3 謝謝你的分享 2011-4-3 12:15

我有5987同5955....
不過散晒砌唔番........

5987依家市值幾多?!
RE #2 你可以試下上LEGO 說明書個個網搵,睇下有冇
http://us.service.lego.com/en-US ... ctions/default.aspx

引用:
原帖由 快樂高興 於 2011-4-3 11:34 發表 我有5987同5955....不過散晒砌唔番........
我有d set也是散晒, 在網上找回說明書砌回就可以了
咁大set 散晒好可惜>_<
引用:
原帖由 litsunya 於 2011-4-3 11:56 發表 5987依家市值幾多?! RE #2 你可以試下上LEGO 說明書個個網搵,睇下有冇 http://us.service.lego.com/en-US ... ctions/default.aspx
我見amazon 要292 美金@@

LEGO報告: 5936 Spider's Secret5936

Sorry , 這帖子發錯了><

如果有隻大翼龍這set就滿分了...

發新話題